Tippmann Pneumatics Inc. Homepage
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Egrip full auto slows down... ACS?

 Post Reply Post Reply
Author
phenomic View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 23 October 2003
Status: Offline
Points: 438
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote phenomic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Egrip full auto slows down... ACS?
    Posted: 15 October 2012 at 3:18pm
I have a 98 custom platinum pro with an Egrip that has an issue I want to sort out.  I am wondering if it might even be normal.
 
Basically when I am doing full auto, it sometimes slows down and doesnt keep the same high ROF, it seems a bit uneven.. 
 
A few details: I am using co2, palmer stabilizer in a vertical adapter
( i am not using any screws in the valve body however I think by using the vertical adapter this isn't an issue because it holds the valve in place. ), and an egrip of course, empire mag drive hopper on centerfed gun.
 
Basically, is this slowdown on ROF normal or is something going on?
Is it from using co2? Palmer stabilizer?
Is it from not having valve body screws?
Anything else that may be causing it?
Aim:pHEnomIC69

98 Custom: R/T, 14inJJ, 12vRev, Drop, and more.
Back to Top
tallen702 View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Strike 1 - Swearing on Facebook

Joined: 10 June 2002
Location: Under Your Bed
Status: Offline
Points: 10951
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tallen702 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 October 2012 at 7:42am
Sounds like it's the ACT kicking in to prevent chops. What speed and sensitivity is your magna drive set to? What is the max BPS you're set to on your full-auto?
<Removed overly wide sig. Tsk, you know better.>
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03

This page was generated in 0.063 seconds.