Tippmann Pneumatics Inc. Homepage
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

98 custom pro need help

 Post Reply Post Reply
Author
boarderboi7 View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 21 April 2012
Location: ....
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote boarderboi7 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: 98 custom pro need help
    Posted: 21 April 2012 at 7:10pm
Hi guys,
 
I'm new to the forum, and I hope that this hasn't been posted yet but I have been looking all over the place and I haven't been able to find a reason for what keeps happening to my marker.  I have a 98 custom pro (no idea how old) but it is not the platinum series. I just bought and installed the e-trigger kit for the 98.
 
Here's my problem: I've noticed that with the new rear bolt provided in the e-trigger kit for the 98, the linkage arm for the front and rear bolts doesn't seem to be operating properly.  The front bolt doesn't seem to move back up past the ball latch after the trigger is released and the rear bolt moves forward.  It's like the linkage arm doesn't sit properly in the new rear bolt, is there any way to troubleshoot/fix this? The linkage arm just seems to float inside the rear bolt; is this supposed to happen? Anybody think they can help me out? I'd really appreciate it.  Thanks in advance for the help.
 
Jay
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03

This page was generated in 0.156 seconds.