Tippmann Pneumatics Inc. Homepage
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

98 Custom E-grip troubles.

 Post Reply Post Reply
Author
Nightz0rd View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 21 August 2011
Location: NJ
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nightz0rd Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: 98 Custom E-grip troubles.
    Posted: 21 August 2011 at 3:44pm
Hello all,
 
Ive been having a problem with my 98 Custom Platinum Edition with E-grip installed. I bought a used 98 Custom Pro off of a person on craigslist and then put the E-grip into my platinum edition. Everything with the actual board works perfectly. The selector works good, it powers up, I can hear the rod hitting the seer when I press the trigger. Ive taken the seer out of the 98 Custom Pro, the Seer spring, the trigger and also the e-trigger itself.
 
The problem im having is this: At first when I power up the gun it shoots fine, though it feels laggy , through more firing at the field eventually the seer will not lower at all, leaving the hammer in the cocked position all the time but I can hear the rod being pushed into the seer.
 
The gun im using has this: 98 Custom Platinum ACT , Rufus Dawg power tube, Tipmann Expansion chamber and I always use Co2 through the gun.
 
A few games into the field when I started having real problems I took the gun apart and found the seer spring laying inside one half of the clam shell. Now I do not know if it came when I took the gun apart or ?
 
Im thinking perhaps the SEER spring is worn, and simply flying off inside the gun with rapid fire on the e-grip. or Perhaps the seer itself needs to be replaced? Any thought is appreaciated.
 
Note: I have used this gun for the last few months with the RT mod in it and everything has worked perfectly. It seems the E-trigger is giving me trouble.


Edited by Nightz0rd - 21 August 2011 at 3:52pm
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03

This page was generated in 0.156 seconds.