Tippmann Pneumatics Inc. Homepage
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Anybody had mod their Alpha Black yet?

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
dead_eye_dad View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 27 June 2009
Location: WI
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dead_eye_dad Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Anybody had mod their Alpha Black yet?
    Posted: 19 August 2009 at 9:09am
will post my alpha once im done with modifying the gun
stupid people dont know anything
Back to Top
Robxxxx View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 04 June 2009
Location: wv
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Robxxxx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 June 2009 at 11:15pm
just got done sanding and  and polishing my chamber, waiting for my wicked bolt and kicker rear bolt to get here bsa red dot 16 ceramic barrel trinity shroud 4,5 supressor and i dont like the cyclone feeder i like my vforce also custom built my own trigger its got the e trigger but also has a mechanical trigger so i can fire even if i have the e trigger turned off.
Back to Top
muddy78cj5 View Drop Down
Member
Member


Joined: 27 May 2009
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote muddy78cj5 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 May 2009 at 1:00pm
I have put a cyclone feed for a 98 custom and a vitrue board for a 98 custom on my alpha black.  It took a little effort to get the virtue board to fit.  I had to grind off a small corner for the board to fit. I did not have a sear spring for a e trigger so I used a spring out of a pen.  It is light and works great.  The gun is very fast and accurate.
Back to Top
oldtimer View Drop Down
Member
Member


Joined: 20 May 2009
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote oldtimer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 May 2009 at 11:15pm
Just got my Alpha Black the other day and ran around 1200 rounds and was not what i expected.So i went out and put the cyclone feed system on and the flatline barrel and expansion chamber in and the sight rail and nc star red dot scope and holy crap big difference with the expansion chamber and flatline.The flat line and chamber is the trick for that marker next e trigger Clap
Back to Top
Shenkyei Rambo View Drop Down
Member
Member
Avatar
strike 1- filter dodge, 6/21/10

Joined: 11 February 2009
Location: CANADA!!!!!!!!!
Status: Offline
Points: 60
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Shenkyei Rambo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 May 2009 at 8:30pm
i would only buy an alpha black to void warranty and turn it into something else, like a sniper rifle of some sort. (DONT start on the whole sniper arguement here. i express my thoughts about the marker, and you ahve no reason to attack what i say)
Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings.
(\__/)
(='.'=)
(")_(").. COPY BUNNY INTO SIG AND HELP HIM ACHIEVE WORLD DOMINATION!!!
Back to Top
xxtattooxx View Drop Down
Member
Member


Joined: 11 May 2009
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote xxtattooxx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 May 2009 at 2:33pm
warsensor A5 R.I.S hand gard, for the carrying handle the AGC AR-15 Military tactical mount, for the current shroud if you want to add rails you can use tippmann spec ops A5 flat top weaver rail and of course the cyclone feed and the inside bolt can be upgraded
 
hope that helps
Back to Top
lordtoast View Drop Down
Member
Member


Joined: 03 June 2008
Location: United States
Status: Offline
Points: 33
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lordtoast Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 February 2009 at 2:34pm
how do you like the q loader? i heard it wasnt worth the effort to load the pods so i went with the cyclone.
Back to Top
lordtoast View Drop Down
Member
Member


Joined: 03 June 2008
Location: United States
Status: Offline
Points: 33
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lordtoast Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 February 2009 at 2:32pm
I got the alpha before the egrip was out,but have bought the egrip, just havent put it on yet. So far, i have a cyclone feed with the x7 low pro hopper, apex barrel for 98C, weaver rails on the handguard, (bought from cheaperthandirt.com for my colt m4) front grip, red dot flashlight with pressure pad, and 3 point tac sling. Gonna get the remote line next weekend when my vest comes in, and use a dremmel to file down the carrying handle and make a true flattop. Pics will post when project is done. Almost any aftermarket m16 m4 parts you can get will work on the alpha. I ordered the 6 inch quad rail handguard for the m4, and when it comes in, will see if it fits. Most of the stuff you can buy for the m4 is cheaper than buying paintball specific parts. better quality too. All my stuff was on my m4 in iraq.
Back to Top
BravoMan View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 31 January 2009
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BravoMan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 January 2009 at 7:56pm
Originally posted by thorax181 thorax181 wrote:

I think the stock barrel needs replaced.....i bought a new barrel and ris handgaurd the rigged a q-loader on it...looks sweet and is dead on accurate!!!

  barrel is this does the m4 sight come aline with the carry handle if there wasnt a scope
Back to Top
BravoMan View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 31 January 2009
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BravoMan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 January 2009 at 7:53pm
hey if you were to take the scope off adn have the apex barrel would the sights come a line?
Back to Top
MonsterLopes View Drop Down
Member
Member


Joined: 14 July 2008
Location: Canada
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MonsterLopes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 July 2008 at 5:59pm

Consider mounting your scope offset or sideways;

Back to Top
R34P3R View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 07 July 2008
Location: United States
Status: Offline
Points: 32
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote R34P3R Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 July 2008 at 8:30pm

Originally posted by ThaBobsta ThaBobsta wrote:

Ok guys... gotta question....
What would be better for my bravo one... keep i mind I am joining a recball team soon hopefully -> dont flame I got invited>> and I would like to know whats better....

cyclone feed mod
or getting a torque loader... I am sick of the god danges shake and shoot I have...

is it modded at all? because if you are adding a red dot or something like that i believe that the torque loader would get in the way, i may be wrong tho. i would recomend the cyclone, thats what im getting.

Kill em all and let god sort em out
Back to Top
kurieitaa View Drop Down
Gold Member
Gold Member
Avatar

Joined: 07 March 2007
Location: Canada or Japan
Status: Offline
Points: 1444
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kurieitaa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 July 2008 at 8:29pm

Originally posted by ThaBobsta ThaBobsta wrote:

Ok guys... gotta question....
What would be better for my bravo one... keep i mind I am joining a recball team soon hopefully -> dont flame I got invited>> and I would like to know whats better....

cyclone feed mod
or getting a torque loader... I am sick of the god danges shake and shoot I have...

Cyclone.

Back to Top
ThaBobsta View Drop Down
Member
Member


Joined: 08 July 2008
Location: Canada
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThaBobsta Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 July 2008 at 5:23pm
Ok guys... gotta question....
What would be better for my bravo one... keep i mind I am joining a recball team soon hopefully -> dont flame I got invited>> and I would like to know whats better....

cyclone feed mod
or getting a torque loader... I am sick of the god danges shake and shoot I have...
Back to Top
Eternal_SiR View Drop Down
Member
Member


Joined: 12 June 2008
Location: Canada
Status: Offline
Points: 56
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Eternal_SiR Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 July 2008 at 10:48pm
i have the alpha black.. and the mods i've done to the gun is the weaver rail on the carry handle with the red dot.. cyclone feed with all the TechT mods, weaver on front hand guard with vertical fore grip, JCS Blew power tube with hexagon front bolt.  APE V.2.0 e-trigger.  For those of you who are waiting for the e-grip.. even when you get the egrip electronics with the kit.. u'll still have to cut out the battery door on your receiver.. and make 2 small cuts on the grip handle and thats it.. takes about 20mins to install a e-grip board from a 98
Back to Top
MonsterLopes View Drop Down
Member
Member


Joined: 14 July 2008
Location: Canada
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MonsterLopes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 July 2008 at 12:00pm
Back to Top
R34P3R View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 07 July 2008
Location: United States
Status: Offline
Points: 32
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote R34P3R Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 July 2008 at 11:36pm

Still got some work to do on it. I have to add a cyclone. and idk maybe a flashlight or a foregrip i'm not sure yet.

 



Edited by R34P3R - 15 July 2008 at 11:37pm
Kill em all and let god sort em out
Back to Top
Mikachu9 View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 25 May 2008
Location: United States
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mikachu9 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 May 2008 at 5:07pm
When im done modifying mine, ill put mine up too
Back to Top
Grumbacher View Drop Down
Member
Member


Joined: 15 May 2008
Location: United States
Status: Offline
Points: 25
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Grumbacher Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 May 2008 at 4:40pm
I'll try to get a decent picture of mine up, so far I've added a 14" barrel, a R.I.S. handguard and vertical grip, and a 4x22 scope onto the rail.

The R.I.S. was the trickiest part simply because I took it from my WG65 which has a much thinner barrel so to make it fit I spent a few hours with a dremel sanding down the parts to fit around my new barrel.

Oh yeah and I took that ridiculous Army Strong sticker off of the side.
Back to Top
thorax181 View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 19 May 2008
Location: United States
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote thorax181 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 May 2008 at 11:12pm

I think the stock barrel needs replaced.....i bought a new barrel and ris handgaurd the rigged a q-loader on it...looks sweet and is dead on accurate!!!

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03

This page was generated in 0.125 seconds.