Tippmann Pneumatics Inc. Homepage
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

IE on OSX

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Tae Kwon Do View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Best Forumer of the Year 2006

Joined: 30 July 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 6120
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tae Kwon Do Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: IE on OSX
    Posted: 22 August 2006 at 7:40pm
So I am in this math class. The teacher uses a program called MathXL, which will only work on Internet Explorer. I need the program to do various homeworks and quizzes and such.

The problem is, I am on a Mac.

I tried running it on Firefox and it flips out. It says they are porting it to run on other browsers and OS's by spring time, which does me no good now.

What can I do to make IE run on OSX? It looks like they discontinued it, but is there still any copies out there?

I am about to go talk to some people in the public access labs, and maybe the library, but I have a feeling they will look at me funny if I tell them I need to download something like that. Ditto with suitemates.

Help me.





Edited by Tae Kwon Do - 22 August 2006 at 7:43pm
Back to Top
Hitman View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Why yes, I am JUST THAT cool, thx...

Joined: 14 January 2004
Location: Halifax, NS
Status: Offline
Points: 5123
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hitman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 7:45pm
I can't help you but I know my school's macs have IE. So hope shouldn't be lost.
[IMG]http://img527.imageshack.us/img527/4874/stellatn8.jpg">

Back to Top
Cedric View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Unit

Joined: 24 November 2004
Status: Offline
Points: 4240
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cedric Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 7:49pm
http://www.microsoft.com/mac/products/internetexplorer/inter netexplorer.aspx?pid=internetexplorer

Opps, not available for download.

I'll update with a working link. But in the mean time, try safari.


Edited by Cedric - 22 August 2006 at 7:50pm

Back to Top
High Voltage View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Fire in the disco

Joined: 12 March 2003
Location: 127.0.0.1
Status: Offline
Points: 14179
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote High Voltage Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 7:50pm
not sayign that copy works, but it's a start...

i think this one is a bit more OS X friendly..


Edited by High Voltage - 22 August 2006 at 7:52pm
Back to Top
Cedric View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Unit

Joined: 24 November 2004
Status: Offline
Points: 4240
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cedric Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 7:52pm
Try this.
http://www.pure-mac.com/webb.html

scroll down to IE.

Back to Top
Tae Kwon Do View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Best Forumer of the Year 2006

Joined: 30 July 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 6120
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tae Kwon Do Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 7:55pm
Originally posted by High Voltage High Voltage wrote:

not sayign that copy works, but it's a start...

i think this one is a bit more OS X friendly..


It says, once I drag the installer to the HD, "insert the disk or connect to  the server volume and wait for the icon to appear on the desktop, then try again"

Back to Top
High Voltage View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Fire in the disco

Joined: 12 March 2003
Location: 127.0.0.1
Status: Offline
Points: 14179
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote High Voltage Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 7:56pm
or maybe you just run the .dmg file from the desktop?
Back to Top
choopie911 View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Commie Canuck

Joined: 01 June 2003
Location: Canada
Status: Offline
Points: 30746
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote choopie911 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 7:58pm
drag the installer??
what?
Back to Top
Tae Kwon Do View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Best Forumer of the Year 2006

Joined: 30 July 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 6120
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tae Kwon Do Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 7:58pm
It installs, but it keeps saying "Is not supported on this system"
Back to Top
Tae Kwon Do View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Best Forumer of the Year 2006

Joined: 30 July 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 6120
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tae Kwon Do Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 7:59pm
Originally posted by choopie911 choopie911 wrote:

drag the installer??
what?


"Drag the icon to the HD to install"
Back to Top
choopie911 View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Commie Canuck

Joined: 01 June 2003
Location: Canada
Status: Offline
Points: 30746
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote choopie911 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 8:00pm
Ah ok. Can you get on aim by any chance whale?

try www.iloveim.com if you need a web based one.
Back to Top
choopie911 View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Commie Canuck

Joined: 01 June 2003
Location: Canada
Status: Offline
Points: 30746
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote choopie911 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 8:02pm
Snap, this might be a problem that since microsoft stopped updating/ making IE, and now you're on intel os x, it wouldnt be universal.
Back to Top
Benjichang View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
I pwned Leroy Jenkins!

Joined: 03 January 2004
Location: R'lyeh
Status: Offline
Points: 12518
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Benjichang Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 8:23pm
There is software available that makes IE only sites think that Firefox is IE. Some guys on the Ubuntu forum were talking about it once.

That's really lame though that you're being forced to use proprietory Windows software.  One of the reasons I really can't stand Microsoft anymore.


Edited by Benjichang - 22 August 2006 at 8:25pm
Back to Top
TEHGANGSTER View Drop Down
Gold Member
Gold Member
Avatar
Guested - Dodging

Joined: 26 January 2006
Location: Ireland
Status: Offline
Points: 2415
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TEHGANGSTER Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 8:24pm
try opera...

I am a leaf on the wind, watch how i soar.
Back to Top
bravecoward View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
oxymoran

Joined: 21 May 2004
Location: United States
Status: Offline
Points: 61636
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bravecoward Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 8:57pm
IE tab for firefox?

(i don't think it will work)
Back to Top
Hairball!!! View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member

traded 2yo strike for crappy title

Joined: 12 June 2002
Location: Snow (again)
Status: Offline
Points: 6866
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hairball!!! Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 10:38pm
Originally posted by bravecoward bravecoward wrote:

IE tab for firefox?(i don't think it will work)


IE in OS X Firefox requires you actually have IE.

Try Opera.
Back to Top
choopie911 View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Commie Canuck

Joined: 01 June 2003
Location: Canada
Status: Offline
Points: 30746
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote choopie911 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 10:44pm
I figured it out with him on AIM, but get this.

The math site detects your OS, and if its not windows, it wont work for you. He has IE and everything, but nope, windows only!
Back to Top
mbro View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Original Forum Gangster

Joined: 11 June 2002
Location: Isle Of Man
Status: Offline
Points: 10743
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mbro Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 10:51pm
parallels?

Don't blame me, I voted for Kodos.
Back to Top
choopie911 View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Commie Canuck

Joined: 01 June 2003
Location: Canada
Status: Offline
Points: 30746
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote choopie911 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 10:55pm
Originally posted by mbro mbro wrote:

parallels?




Here sir, but I dont see how thats relevant to our problem


Whale, you could always bootcamp your macbook for math.
Back to Top
Benjichang View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
I pwned Leroy Jenkins!

Joined: 03 January 2004
Location: R'lyeh
Status: Offline
Points: 12518
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Benjichang Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 August 2006 at 10:58pm
Originally posted by choopie911 choopie911 wrote:

I figured it out with him on AIM, but get this.

The math site detects your OS, and if its not windows, it wont work for you. He has IE and everything, but nope, windows only!
OMG, that's so weak. Nothing sucks more than being forced to use Windows.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03

This page was generated in 0.234 seconds.