Tippmann Pneumatics Inc. Homepage
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

APE E-Trigger

 Post Reply Post Reply
Author
eldiablo_si View Drop Down
Member
Member


Joined: 19 December 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 120
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote eldiablo_si Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: APE E-Trigger
    Posted: 08 March 2006 at 7:20pm
I have a question.  I have had my new APE board for a few weeks now, and am starting to see little problems.  When I am just messing with the trigger and the gun isn't gased up, sometimes the trigger won't make the sear engage.  I hear the electrical "click," but the little rod doesn't go up and hit the sear.  I'm not quite sure why it does this, but when it does, it doesn't want to work right for a while.  Also, I just noticed a minute ago that it kept reverting back to the semi-auto mode after a few seconds of not pulling the trigger.  Both of these small problems are kind of weird.  I have yet to actually shoot the gun with this new set up so it might be perfect when it is actually gased up, but I won't know for a few days anyway.  Any help or insight would be appreciated.
A-5 w/ APE E-Grip, Polished Internals, 12" Lapco Bigshot, GTA X Chamber, Dead On RVA, Trinity Spring Kit, Smart Parts Inline On/Off, Smart Parts Anti-Siphons
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03

This page was generated in 0.168 seconds.