Tippmann Pneumatics Inc. Homepage
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Topic ClosedBattlefield 2

 Post Reply Post Reply Page  <12345 7>
Author
Bounty View Drop Down
Gold Member
Gold Member
Avatar

Joined: 04 October 2004
Location: United States
Status: Offline
Points: 1841
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 10:07pm
Originally posted by Monk Monk wrote:

Originally posted by Hades Hades wrote:

Someone tell me what the difference between this and the desert combat mod is?


Not a whole lot. New engine, slightly different weapons. New gui too.

Different teams. Also the addition of stats, and unlockables.



Actually its a lot more than that. Their is a whole new commander system, you can get a video of your battle (or so I heard), AI is a lot better, and the obvious major upgrades. This game is said to be much better than any Battlefield game or mod before it.
Back to Top
Bounty View Drop Down
Gold Member
Gold Member
Avatar

Joined: 04 October 2004
Location: United States
Status: Offline
Points: 1841
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 10:09pm
Originally posted by BLand BLand wrote:

Originally posted by Bounty Bounty wrote:


This game requires some of the most expensive hardware available. I went for a dell at reccomended and came close to 2 grand.



Yeah I know they suck but I only chose them because they are cheap. If I did the same to an alienware I would end up at almost double the price. Please dont think I actually like DELL. PLEASE!
Back to Top
BLand View Drop Down
Member
Member
Avatar
Guested - Complete idiocy

Joined: 29 July 2003
Location: Vatican City State
Status: Offline
Points: 2360
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 10:11pm
There's a few places you can get good parts for a very good price and they'll build it for you if you don't know how.
Back to Top
Bounty View Drop Down
Gold Member
Gold Member
Avatar

Joined: 04 October 2004
Location: United States
Status: Offline
Points: 1841
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 10:12pm
Originally posted by BLand BLand wrote:

There's a few places you can get good parts for a very good price and they'll build it for you if you don't know how.


To bad my parents think DELL is god. They will not buy anything else and it really pisses me off. I've only asked for an alienware computer for christmas every year.
Back to Top
VisionIMP View Drop Down
Gold Member
Gold Member
Avatar

Joined: 03 March 2004
Location: United States
Status: Offline
Points: 1941
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 10:18pm
Dell isnt bad, the point Bland was trying to make was that you were spending 2 grand on a Dell computer, which will always be more expensive than a computer you build yourself with the same parts.
Back to Top
Bugg View Drop Down
Member
Member
Avatar
One screw up and all screen names go

Joined: 16 February 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 33
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 10:22pm
Originally posted by Monk Monk wrote:

Hey bugg, did you download all the patches and the Punkbuster patch?
Yuppers

ILP must have hacked my PC to tell it not to let me play BF:1942 for fear of me kicking his butt

Edited by Bugg
Back to Top
Bounty View Drop Down
Gold Member
Gold Member
Avatar

Joined: 04 October 2004
Location: United States
Status: Offline
Points: 1841
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 10:22pm
probably but Im not the best shopper, or builder.
Back to Top
Pariel View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Guested - language.

Joined: 06 October 2003
Location: New Caledonia
Status: Offline
Points: 5140
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 10:27pm
This better be playable on XBox 360...

Either way, it ain't runnin' on any of the computer I own now, or any of the ones I'll own in the forseeable future.
Back to Top
xteam View Drop Down
Gold Member
Gold Member
Avatar

Joined: 11 May 2005
Location: Georgia
Status: Offline
Points: 2144
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 11:01pm

Originally posted by Bounty Bounty wrote:

This game requires some of the most expensive hardware available. I went for a dell at reccomended and came close to 2 grand.

you think the developers would discourage players with not so up to date parts from playing this game? They want everybody they can to play this game. They want money and telling people they cant play the game because of their hardware just makes them lose money.

From a quote in an interview of a BF:2 developer said that the ATI 9800Pro would run this game pretty well. that is a $100 card. and is a discontinued model.



Edited by xteam
Back to Top
xteam View Drop Down
Gold Member
Gold Member
Avatar

Joined: 11 May 2005
Location: Georgia
Status: Offline
Points: 2144
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 11:02pm

Originally posted by BLand BLand wrote:

Me and xteam go way back about it...

 

...yeah, we do

Back to Top
PlentifulBalls View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
Tons of em’

Joined: 14 July 2002
Location: United States
Status: Offline
Points: 9800
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 11:22pm
Yea....For about $900 you can get the AMD 64 FX-55.

sporx wrote:
well...ya i prolly will be a virgin till i'm at least 30.
Back to Top
Monk View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar

Joined: 23 October 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 6552
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 11:28pm
Originally posted by Bugg Bugg wrote:

Originally posted by Monk Monk wrote:

Hey bugg, did you download all the patches and the Punkbuster patch?
Yuppers

ILP must have hacked my PC to tell it not to let me play BF:1942 for fear of me kicking his butt

Firewall maybe?

Alienware does not live up to the hype. You best bet is to build it yourself, Only cost maybe, maybe $900.
/\ /\ \/ \/ < > < > B A START
Back to Top
xteam View Drop Down
Gold Member
Gold Member
Avatar

Joined: 11 May 2005
Location: Georgia
Status: Offline
Points: 2144
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 11:33pm

Originally posted by PlentifulBalls PlentifulBalls wrote:

Yea....For about $900 you can get the AMD 64 FX-55.

San Diego core even.

 

Back to Top
BLand View Drop Down
Member
Member
Avatar
Guested - Complete idiocy

Joined: 29 July 2003
Location: Vatican City State
Status: Offline
Points: 2360
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 11:35pm
Or go all out and get a xp7200+
Back to Top
xteam View Drop Down
Gold Member
Gold Member
Avatar

Joined: 11 May 2005
Location: Georgia
Status: Offline
Points: 2144
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 11:38pm

Originally posted by BLand BLand wrote:

Or go all out and get a xp7200+

i heard there was only 2 of those in the world 

Back to Top
BLand View Drop Down
Member
Member
Avatar
Guested - Complete idiocy

Joined: 29 July 2003
Location: Vatican City State
Status: Offline
Points: 2360
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 11:39pm
Originally posted by xteam xteam wrote:

Originally posted by BLand BLand wrote:

Or go all out and get a xp7200+

i heard there was only 2 of those in the world 



Oh snap!
Back to Top
xteam View Drop Down
Gold Member
Gold Member
Avatar

Joined: 11 May 2005
Location: Georgia
Status: Offline
Points: 2144
Direct Link To This Post Posted: 09 June 2005 at 11:49pm
it's insane
Back to Top
Bugg View Drop Down
Member
Member
Avatar
One screw up and all screen names go

Joined: 16 February 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 33
Direct Link To This Post Posted: 10 June 2005 at 7:10am
Originally posted by Monk Monk wrote:


Originally posted by Bugg Bugg wrote:

Originally posted by Monk Monk wrote:

Hey bugg, did you download all the patches and the Punkbuster patch?
Yuppers

ILP must have hacked my PC to tell it not to let me play BF:1942 for fear of me kicking his butt

Firewall maybe?

Alienware does not live up to the hype. You best bet is to build it yourself, Only cost maybe, maybe $900.
I have firewall...

and we did build it ourselves

runs perfect, just need new vid card

AMD > Pentium
Back to Top
BLand View Drop Down
Member
Member
Avatar
Guested - Complete idiocy

Joined: 29 July 2003
Location: Vatican City State
Status: Offline
Points: 2360
Direct Link To This Post Posted: 10 June 2005 at 7:12am
You mean Intel.
Back to Top
Bugg View Drop Down
Member
Member
Avatar
One screw up and all screen names go

Joined: 16 February 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 33
Direct Link To This Post Posted: 10 June 2005 at 7:13am
AMD 64 2800+ > Pentium IV

better?
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12345 7>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03

This page was generated in 0.188 seconds.