Tippmann Pneumatics Inc. Homepage
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Call Of Duty multi player HELP!

 Post Reply Post Reply
Author
ImpyKing2 View Drop Down
Member
Member

Guested - Cannot follow any rules

Joined: 14 July 2004
Location: San Marino
Status: Offline
Points: 500
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ImpyKing2 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Call Of Duty multi player HELP!
    Posted: 02 August 2004 at 9:02pm
Ok Im online and Im trying to get Call Of Duty Multiplayer to work. When I go into the section join a game I get set up then click to see what games are open and I sit and wait...and wait. I end up getting sick of waiting and leave to play single player. Does anyone know whats wrong. I use 56k dial up modem. Is there something Im missing or some type of setting im missing?

Edited by ImpyKing2
(I'm a nob with no clue about almost anything...)
Back to Top
JoeG254-PB View Drop Down
Member
Member


Joined: 16 May 2004
Location: United States
Status: Offline
Points: 586
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JoeG254-PB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 August 2004 at 9:04pm
Thats your problem I have a DSL line and that still happens to me sometimes try going to a high ping room
Back to Top
ImpyKing2 View Drop Down
Member
Member

Guested - Cannot follow any rules

Joined: 14 July 2004
Location: San Marino
Status: Offline
Points: 500
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ImpyKing2 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 August 2004 at 9:09pm
Ok I'll try that and I'll just wait even if it takes two hours.
(I'm a nob with no clue about almost anything...)
Back to Top
JoeG254-PB View Drop Down
Member
Member


Joined: 16 May 2004
Location: United States
Status: Offline
Points: 586
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JoeG254-PB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 August 2004 at 9:11pm
I dont know usually if I have to wait like fifteen minutes I log off and go into a faster room
Back to Top
ImpyKing2 View Drop Down
Member
Member

Guested - Cannot follow any rules

Joined: 14 July 2004
Location: San Marino
Status: Offline
Points: 500
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ImpyKing2 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 August 2004 at 9:17pm
Well Im back in it now.we'll wait (probably forever) to see what happens.
(I'm a nob with no clue about almost anything...)
Back to Top
NMLvaio View Drop Down
Member
Member
Avatar
Guested - Spamming w/ new name

Joined: 16 June 2004
Location: United States
Status: Offline
Points: 1498
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NMLvaio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 August 2004 at 9:22pm
Originally posted by JoeG254-PB JoeG254-PB wrote:

Thats your problem I have a DSL line and that still happens to me sometimes try going to a high ping room
I do that on halo online with a dsl. Its part of the time laggy.

Back to Top
JoeG254-PB View Drop Down
Member
Member


Joined: 16 May 2004
Location: United States
Status: Offline
Points: 586
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JoeG254-PB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 August 2004 at 9:24pm
well thats because if your ping s high that means you have a sdlow connection
Back to Top
Bunkered View Drop Down
Platinum Member
Platinum Member
Avatar
What AM I smoking?

Joined: 10 June 2002
Location: United States
Status: Offline
Points: 5691
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bunkered Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 August 2004 at 9:26pm
I don't really know what the problem is.
I never have any trouble getting in... Maybe try "quick refresh" rather than the other button...
Back to Top
ImpyKing2 View Drop Down
Member
Member

Guested - Cannot follow any rules

Joined: 14 July 2004
Location: San Marino
Status: Offline
Points: 500
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ImpyKing2 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 August 2004 at 9:26pm

I guess I have a very slow connection.

(I'm a nob with no clue about almost anything...)
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03

This page was generated in 0.219 seconds.